Υπάρχουν 2 τρόποι πληρωμής:

 • Τραπεζική κατάθεση: Μετά την λήψη της παραγγελίας σας θα σας έρθει email που θα σας ζητεί να προχωρήσετε στην εξόφληση της. Μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο των προϊόντων που έχετε επιλέξει με κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της επιχείρησης XΡΗΣΤΟΣ ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ. ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ EMAIL “ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ”

  Παρακαλούμε χρησιμοποιείστε τον αριθμό της Παραγγελίας σας σαν αιτιολογία πληρωμής (πχ. ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ #325). Η παραγγελία σας δεν θα σταλεί μέχρι το ποσό να εμφανιστεί στο λογαριασμό μας. Ενημερώστε μας για την κατάθεση σας μέσω email στο info@villart.gr με θέμα (subject) τον αριθμό της Παραγγελίας σας.

  • Τράπεζα EUROBANK
   Λογαριασμός: GR7802600310000390200601517
  • Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
   Λογαριασμός: GR4601715780006578104736118 
  • ΔΙΚΑIΟΥΧΟΣ: XΡΗΣΤΟΣ ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ 
 •  Πιστωτική/χρεωστική κάρτα (μέσω Viva Payments): Η υπηρεσία Viva Payments σας επιτρέπει να στείλετε online τις πληρωμές σας για αγορές προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος villart.gr με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Σε χρήση πιστωτική υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης με άτοκες δόσεις για αξία άνω των 150€. Απλά δηλώστε αυτή την επιλογή στις σημειώσεις της παραγγελίας σας. Όταν επιλέγετε Viva Payments ως μέθοδο πληρωμής θα περιμένετε να λάβετε μέσα στις επόμενες ώρες ειδοποίηση πληρωμής από Viva Payments το οποίο θα σας προτρέπει να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας προς το VILLART.GR  μέσα από το ασφαλές περιβάλλον του Viva Payments. Το villart.gr καθώς και κανένας τρίτος δεν μαθαίνει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μέσα από αυτή την αξιόπιστη και τόσο διαδεδομένη μέθοδο πληρωμής στην Ελλάδα.