Το να κάνετε μία παραγγελία από το villart.gr είναι μία εύκολη και ευχάριστη διαδικασία η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Μέσω του villart.gr: Μπορείτε να προσθέσετε κατ’ αρχάς τα προιόντα που επιθυμείτε να παραγγείλετε στο καλάθι αγορών σας και στην συνέχεια να προχωρήσετε στην αποστολή/ολοκλήρωση της παραγγελίας σας κάνοντας κλικ στο κουμπί “ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ”. Σε αυτό το στάδιο δεν χρεώνεστε. 

Το villart.gr μόλις λάβει την παραγγελία σας θα σας στείλει email με τίτλο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ και εντός 24 ωρών θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά για ενημέρωση σχετικά με το κόστος μεταφοράς σε περίπτωση που αυτό υπερβαίνει την ελάχιστη χρέωση (βλ. Τρόποι Αποστολής) . Επίσης σε αυτό το στάδιο θα ενημερωθείτε και σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας προιόντων ολόκληρης ή μέρους της παραγγελίας σας.  Θα λάβετε email με ειδοποίηση πληρωμής ώστε να προχωρήσετε στην εξόφληση της παραγγελίας σας μέσω τραπεζικης κατάθεσης ή με χρήση κάρτας στο περιβάλλον του viva payments.

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων μας ποικίλλει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα τους και υπολογίζεται σε 2-9 μέρες για όλη την Ελλάδα.

Στην περίπτωση που μια παραγγελία για συγκεκριμένους λόγους δε μπορεί να επιτευχθεί, το villart.gr θα επικοινωνήσει με τον πελάτη για να διευκρινίσει αν ο πελάτης επιθυμεί την ολοκλήρωση της σε ημερομηνία αργότερα από 9 ημέρες.