Τρόποι αποστολής

Υπάρχουν 3 τρόποι αποστολής:

 

  • Παραλαβή από κατάστημα Μπορεί να γίνει παραλαβή είτε από το κατάστημα μας στην ΚΗΦΙΣΙΑ είτε από το κατάστημα μας στην ΓΛΥΦΑΔΑ.
  • Courier (1-2 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή): Η αποστολή των εμπορευμάτων μικρού όγκου και βάρους πραγματοποιείται με την εταιρία Courier ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ. Εφόσον η παραγγελία θα αποσταλλεί με courier τότε η διανομή γίνεται έως την πόρτα σας. Aυτό ισχύει για όλες τις πρωτεύουσες των νομών και για περιοχές που καλύπτονται απο το δίκτυο τους. Σε πιο δυσπρόσιτες διευθύνσεις μπορεί να χρειαστεί παραλαβή από το κατάστημα του courier. Σε κάθε περίπτωση θα παραλαμβάνεται αυτοματοποιημένο μήνυμα με τον Αριθμό Αποστολής για να μπορείτε να εντοπίσετε που βρίσκεται το δέμα σας εισάγωντας τον κωδικό σε αυτό τον σύνδεσμο.
    Το Ελάχιστο Κόστος Αποστολής (για δέμα έως 6kg όγκου) είναι 6€ εντός αττικής και 7.5€ για την επαρχίαΣε περίπτωση αντικαταβολής το κόστος επιβαρύνεται με 5€. Αν το δέμα σας είναι μεγαλύτερο από 6kg θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά πριν την αποστολή.

 

  • Μεταφορική εταιρία για αποστολές επίπλων και εμπορευμάτων μεγάλου όγκου (2-8 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή) 

ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η αποστολή γίνεται με μεταφορική που συνεργάζεται το villart.gr είτε με μεταφορική επιλογής του πελάτη.  Υπάρχει δυνατότητα η παράδοση να γίνει έως την είσοδο-πεζοδρόμιο της διεύθυνσης σας  (ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ 20€) είτε μέχρι τον όροφο και να περιλαμβάνει και τυχόν συναρμολόγηση με επιπλέον επιβάρυνση. Το ακριβές κόστος μεταφοράς βάση περιοχής μπορείτε να το μάθετε τόσο πριν την παραγγελίας σας όσο και μετά τηλεφωνώντας στο 2106230660 ή με αποστολή email στο info@villart.gr.

ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η αποστολή μέσω πρακτορείου μεταφορικής αποτελεί τον πιο οικονομικό τρόπο αποστολής για την επαρχία. Αν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 160€ τότε το villart.gr θα την παραδώσει χωρίς επιβάρυνση στο πρακτορείο της μεταφορικής στην Αθήνα. Εσείς θα επιβαρυνθείτε τα μεταφορικά από τον πρακτορείο (Αθήνα) έως την διεύθυνση σας. Αν η διεύθυνσh σας είναι εκτός μεγάλης πόλης (δηλαδή χωριό ή κάποια άλλη απομακρυσμένη περιοχή), τότε θα πρέπει να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από τις εγκαταστάσεις της μεταφορικής εταιρίας.

Ενδεικτικά σαν παράδειγμα αναφέρουμε ότι για μία αποστολή δύο κομοδίνων προς Πάρο με παραλαβή από την αποθήκη του πρακτορείου το κόστος μεταφοράς είναι μόλις 9€. Για αποστολή ενός τραπεζιού σαλονιούπρος Θεσσαλονίκη και παραλαβή στο ισόγειο του σπιτιού πελάτη 25€.Οι τιμές διαφέρουν από μεταφορική σε μεταφορική αλλά μπορούμε να σας δώσουμε πιο ακριβή εικόνα πρίν κάνετε την παραγγελία σας  στο 2106230660.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην αποστολή μέσω πρακτορείου τα εμπορεύματα πρέπει να έχουν εξοφληθεί με τραπεζική κατάθεση ή μέσω viva payments πριν γίνει η αποστολή. Ο αριθμός του τραπεζικού λογαριασμού βρίσκεται στην σελίδα με τους τρόπους πληρωμής.

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων μας ποικίλλει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα τους και υπολογίζεται σε 2-9 μέρες για όλη την Ελλάδα.

Στην περίπτωση που μια παραγγελία για συγκεκριμένους λόγους δε μπορεί να επιτευχθεί, το villart.gr θα επικοινωνήσει με τον πελάτη για να διευκρινίσει αν ο πελάτης επιθυμεί την ολοκλήρωση της σε ημερομηνία αργότερα από 9 ημέρες.