ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

 

  • Παραλαβή από κατάστημα. 
  • Courier (1-2 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή): Η αποστολή των εμπορευμάτων μικρού όγκου και βάρους πραγματοποιείται με την εταιρία Courier ACS. Εφόσον η παραγγελία θα αποσταλλεί με courier τότε η διανομή γίνεται έως την πόρτα σας. Aυτό ισχύει για όλες τις πρωτεύουσες των νομών και για περιοχές που καλύπτονται απο το δίκτυο τους. Σε πιο δυσπρόσιτες διευθύνσεις μπορεί να χρειαστεί παραλαβή από το κατάστημα του courier. Σε κάθε περίπτωση θα παραλαμβάνεται αυτοματοποιημένο μήνυμα με τον Αριθμό Αποστολής για να μπορείτε να εντοπίσετε που βρίσκεται το δέμα σας εισάγωντας τον κωδικό σε αυτό τον σύνδεσμο.
    Το Κόστος Αποστολής  είναι 6€ εντός αττικής και 7.5€ για την επαρχία (για δέμα έως 10kg όγκου).
  • Μεταφορική εταιρία για αποστολές επίπλων και εμπορευμάτων μεγάλου όγκου (άνω των 10kg) (2-8 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή) 

ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η αποστολή γίνεται με μεταφορική που συνεργάζεται το villart.gr και το κόστος είναι 15€. Η παράδοση γίνεται επί πεζοδρομίου και πρωινές ώρες 09:00-15:00. Υπάρχει δυνατότητα η παράδοση να γίνει έως τον όροφο σας και να περιλαμβάνει και τυχόν συναρμολόγηση με επιπλέον επιβάρυνση κατόπιν συννενόησης. Για προιόντα μεγάλου όγκου πχ. μπουφέδες, καναπέδες, βιβλιοθήκες τα μεταφορικά είναι 50€.

ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η αποστολή μέσω πρακτορείου μεταφορικής αποτελεί τον πιο οικονομικό τρόπο αποστολής για την επαρχία. Αν η διεύθυνση σας είναι εκτός μεγάλης πόλης (δηλαδή χωριό ή κάποια άλλη απομακρυσμένη περιοχή), τότε θα πρέπει να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από τις εγκαταστάσεις της μεταφορικής εταιρίας.

Τα μεταφορικά είναι  5 ευρώ μέχρι το πρακτορείο που θα υποδείξει ο πελάτης στην Αθήνα και από εκεί και πέρα το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τον τόπο διαμονής. Τα συνολικά έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.