ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ VILLART.GR ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ 14 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.

Η πολιτική επιστροφής των παραγγελθέντων και απεσταλμένων προϊόντων μπορεί να ισχύσει μόνο εφόσον:

  • Το προϊόν δεν έχει υποστεί ουδεμία εκούσια ή ακούσια ζημία από τον πελάτη (συμπεριλαμβανόμενων φθορών λόγω κακής μεταφοράς του, μη προσεκτικής απομάκρυνσης της συσκευασίας του, λανθασμένου μονταρίσματος, μη ενδεδειγμένης χρήσης κ.τ.λ.)
  • Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.
  • Το προϊόν συνοδεύεται από την αρχική συσκευασία του και όλο το περιεχόμενο αυτής.
  • Το προς επιστροφή προϊόν συνοδεύεται από αντίγραφο τιμολογίου ή από την απόδειξη λιανικής αγοράς.
  • Δεν έχει παρέλθει διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη ή στο πρακτορείο μεταφορών.
  • Το προϊόν δεν έχει υποστεί φθορά κατά την επιστροφή του που οφείλεται σε κακή συσκευασία από τον πελάτη ή σε κακή διαχείρηση από την μεταφορική εταιρία.

Όλα μας τα προϊόντα ελέγχονται πριν την αποστολή τους σε εσάς.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Ή ΈΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΛΑΤΩΜΑ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Η αποστολή των επιστρεφόμενων ειδών πραγματοποιείται με έξοδα αποστολής του πελάτη, στην ακόλουθη διεύθυνση, με τη σήμανση «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»:
VILLART – 
Δημητρίου Γούναρη 205, 16674 τηλ. 2108973608
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε, σε κάθε περίπτωση επιστροφής να επικοινωνήσετε πρώτα με το Τμήμα παραγγελιών μέσω email στο info@villart.gr ενημερώνοντας για την πρόθεση επιστροφής και το λόγο αυτής.


ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΞΙΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΩΝ ΕΙΔΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή του αντίτιμου της καθαρής αξίας των επιστρεφόμενων ειδών και όχι την αγορά ενναλλακτικών προιόντων, θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά και να μας υποδείξετε εγγράφως μέσω email στο info@villart.gr έναν τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο είστε δικαιούχος, όπου και θα σας κατατεθεί το ποσό. Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο στην περίπτωση ελαττωματικού προιόντος. Το κόστος των μεταφορικών που πληρώσατε για να παραλάβετε την παραγγελία σας δεν είναι επιστρέψιμο.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής ειδών, το αντίτιμο της αποστολής τους προς το villart.gr επιβαρύνει τον ίδιο τον πελάτη.