Λίστα γάμου

όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την

wedding list  των VillaRt!

ανοίξτε την λίστα γάμου που θα σας οδηγήσει στο σπίτι των ονείρων σας...

φτιαξτε την λιστα σασ οπως εσεισ επιθυμειτε/

Η λίστα σας μπορεί να είναι ανοικτή (οι καλεσμένοι επιλέγουν ελεύθερα τα δώρα που επιθυμούν να σας χαρίσουν) ή κλειστή (διαλέγετε τα δώρα που επιθυμείτε να σας χαρίσουν και οι καλεσμένοι σας επιλέγουν μεταξύ αυτών) ή αυτό που εμείς σας προτείνουμε λογαριασμός (συγκεντρώνεται ένα ποσό το οποίο εσείς εξαργυρώνεται σε ό,τι θελήσετε). Η λίστα σας παραμένει ενεργή για ένα χρόνο από την ημερομηνία του γάμου σας για να κάνετε τις αγορές σας χωρίς πίεση. Επιπλέον, σας παρέχουμε δωρεάν τις ειδικές κάρτες που θα βάλετε στα προσκλητήριά σας ώστε όλοι οι καλεσμένοι σας να ενημερωθούν για τη Λίστα Γάμου που ανοίξατε. Τις ενημερωτικές αυτές κάρτες θα τις σχεδιάσουμε ειδικά για εσάς, μαζί με εσάς  έτσι ώστε να ταιριάζουν με το ύφος των προσκλητηρίων σας, φυσικά χωρίς καμία επιβάρυνση.

απολαυστε μοναδικα προνομια/

Κλιμακωτή έκπτωση ανάλογα με το συνολικό ποσό που θα συγκεντρώσει η λίστα σας στις περισσότερες από τις collection μας. 

Θα έχετε στην διάθεση σας έμπειρο αρχιτέκτονα ή διακοσμητή ανάλογα με το κατάστημα της επιλογής σας που θα χαρεί να σας βοηθήσει στην επιλογή των επίπλων ή των διακοσμητικών/χρηστικών αντικειμένων σας για την πιο όμορφη διαμόρφωση του χώρο σας.

ευκολια για τους καλεσμενουσ σασ/

Δυνατότητα κατάθεσης μετρητών στην Λίστα Γάμου ακόμη και με χρήση της πιστωτικής τους κάρτας ή αγορά δωροεπιταγής εντός του καταστήματος.

Δυνατότητα κατάθεσης μετρητών σε λογαριασμό τραπέζης χωρίς να απαιτείται η επίσκεψη τους σε κατάστημα μας.

Δυνατότητα κατάθεσης μετρητών σε όποιο από τα 3 καταστήματα VillaRt  σε Γλυφάδα και Κηφισιά.

επικοινωνια/

Για περισσότερες πληροφορίες αν έχετε λίστα γάμου ή αν είστε καλεσμένος και θέλετε να καταθέσετε μετρητά σε λίστα γάμου επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6230660 ή στείλτε μας ένα email στο info@villart.gr